Zatvori
Poslovni Puls
24/03/2017

Kineski ulagači platili 2,2 mlrd. dolara za legendarni njujorški neboder

Sporazum će biti jedna od najvećih investicija u globalnoj industriji nekretnina kao i jedna od najvećih cijena ikad plaćenih za neboder u New Yorku ako se ugovor ostvari...

Neboder, bivša zgrada tvrtki American Tobacco Company, American Brands i Bear Stearns je smještena u srcu financijskog središta Manhattana, a u blizini se nalaze Grand Central Terminal i ured glavnog upravitelja tvrtke JPMorgan.

Uredsku zgradu visoku 198 metara sa prostorom velikim 158 000 kvadratnih metara, među čijim trenutnim stanarima je tvrtka JPMorgan Chase & Co, prodaju tvrtka Brookfield Property Partners LP i Mirovinski sustav učitelja države New York.

Ugovor, ako se ostvari, će postati jedna od najvećih investicija tvrtke HNA u području nekretnina i sedma zgrada u vlasništvu kineske tvrtke u središnjem predjelu Manhattana, sudeći prema podacima koje je prikupio list The Paper.

Tvrtka HNA Grupa je ostvarila svoj prvi američki nekretninski ugovor prošle godine kada je kupila zgradu 850 Third Avenue na Manhattanu za 463 milijuna američkih dolara, prenosi CRI.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram