Zatvori
Poslovni Puls
15/03/2017

Boeing svoju prvu tvornicu izvan SAD-a gradi u Kini

Boeing i kineski proizvođač zrakoplova Komercijalna zrakoplovna korporacija Kine će početi gradnju završnog centra za Boeing 737 u istočnom kineskom gradu Zhoushanu na kraju ožujka, a prva isporuka je zakazana za 2018...

To je Boeingovo prvo inozemno postrojenje, te je dio proizvodnog sustava za 737 i dizajnirano je za isporuku 100 Boeing 737 zrakoplova godišnje.

U završnom centru koji je pokrenut zajedničkim pothvatom, zrakoplovi Boeing 737 će biti opemani sustavima zabave i sjedalima. Tvornica u Zhoushanu, 287 km jugoistočno od Šangaja, će također pružati usluge oblaganja, popravka i održavanja Boeing zrakoplova.

Boeing i Komercijalna zrakoplovna korporacija Kine su u listopadu 2016. potpisale sporazum o osnutku tvornice u Zhoushanu, koja će sadržavati dva dijela: završni centar za 737, zajednički pothvat Boeinga i Komercijalne zrakoplovne korporacije Kine i dostavni centar za 737 u potpunosti u vlasništvu Boeinga.

Izgradnja završnog centra će također započeti krajem ožujka, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram