Zatvori
Poslovni Puls
02/12/2016

Kinezi grade repliku Titanica

Kineski graditelj brodova započeo je izgradnju prve replike u punoj veličini preokoceanskog broda zle sudbine Titanica u srijedu u jugozapadnoj kineskoj provinciji Sečuan...

Novi Titanic, koje će biti stalno usidren u rezervoaru u okrugu Daying u Sečuanu biti će učvršćena turistička atrakcija i nije riječ o pomičnom brodu, sudeći po priječima iz Brodograditeljske industrijske grupe Wuchang sa sjedištem u kineskoj provinciji Hubei.

Replika je duga 269 metara i 28 metara široka, te se očekuje da će reproducirati sadržaje s originalnog Titanica, uključujući plesnu dvoranu, kazalište, plivaći bazen i ekskluzivne sobe prve klase, rekao je Wang Weiling, zamjenik glavnog upravitelja tvrtke.

Osim toga, biti će učinjene prilagodbe kako bi se unaprijedilo turističko iskustvo, kao što je WiFi usluga, rekao je Wang.

Izgradnja je temeljena na originalnom dizajnu Titanica i pomagat će joj dizajneri i tehničari iz Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

Titanic je potonuo 1912. nakon sudara sa santom leda u Atlantiku, uzrokujući gubitak više od 1 500 života, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram