Zatvori
Poslovni Puls
08/11/2016

Kina pokrenula holding kompaniju za ulaganja u zemlje Srednje i Istočne Europe

Financijska holding tvrtka je službeno osnovana u subotu u sklopu okvira suradnje Kine i 16 zemalja u srednjoj i istočnoj Europi, što je ključan potez u promicanju opreme i proizvoda kineske proizvodnje pomaganjem financiranja zajedničkih projekata u regiji...

Financijska holding tvrtka je financijska institucija koja se bavi nebankarskim aktivnostima i nudi korisnicima širok raspon financijskih usluga, uključujući priliku za kupnjom osiguravateljskih proizvoda i ulaganjem u vrijednosne papire.

Tvrtka će se usredotočiti na projekte vezane uz povezivost i suradnju oko proizvodnih kapaciteta koji će kupovati opremu i proizvode kineske proizvodnje, rekao je premijer Li obraćajući se 6. Gospodarskom i trgovinskom forumu Kine i zemalja srednje i istočne Europe.

Tvrtka je dio Lijevog prijedloga za jačanjem financijske suradnje kako bi se podržala suradnja Kine i zemalja srednje i istočne Europe, također poznata i kao suradnja "16+1", te osiguralo financiranje zajedničkih projekata kroz različite oblike, prenosi CRI.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram