Zatvori
Poslovni Puls
17/05/2016

Evo koje hrvatske nekretnine najčešće zanimaju strance

Kada je u pitanju potražnja za nekretninama, po izboru posjetitelja oglasnika Crozilla.com, grad Zagreb gotovo je uvijek na prvom mjestu . Tijekom travnja kuće, stanovi i zemljišta na Crozilla.com najviše su se pretraživali upravo u Zagrebu...

Pri donošenju odluke između kupnje kuće ili stana, većina će se kupaca odlučiti na život u vlastitom stanu. Izbor najčešće pada na kupnju stana u Zagrebu, a osim u glavnom gradu, tijekom travnja najčešće su se pretraživali i oni u Splitu, Zadru, Puli i Rijeci.

Kada je riječ o kućama, najtraženije su bile one na području Zagreba, zatim Zadra, Osijeka, Pule, Rijeke, Šibenika i Varaždina.

Ponuda građevinskih zemljišta oglašavanih putem portala Crozilla.com tijekom travnja se najčešće pretraživala na području glavnog grada, a zatim Zadra, Dubrovnika, Pule, Samobora i Šibenika.

Brojni potencijalni kupci iz inozemstva u travnju su pokazivali interes za nekretninama u Hrvatskoj. Najviše su iz zanimali stanovi u Zagrebu, Splitu i Puli, a zatim kuće u Zagrebu i Crikvenici.

Ponudu kuća stranci su najviše pretraživali u Zagrebu, Crikvenici, Zadru, Puli i Novom Vinodolskom, dok su ih najviše zanimali stanovi u Zagrebu, Puli i Makarskoj.

Oglase za prodaju kuća i stanova tijekom travnja su putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživali posjetitelji iz BiH, Njemačke, Austrije i Švicarke.

Brojne strance zanima i gradnja nekretnina u Hrvatskoj, a pritom najčešće pokazuju interes za kupnjom zemljišta na moru. Tako su u travnju putem portala Crozilla.com stranci pokazali najveći interes za građevinska zemljišta u Puli, Zadru, na otoku Ugljanu i u Labinu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram