Zatvori
Poslovni Puls
21/03/2016

Varteks dobio posao izrade odijela za Deutsche Bahn

Varteks i tvrtke iz grupacije Arriva Deutsche Bahn potpisali su prošlog tjedna ugovor za izradu službenih odijela za zaposlenike Arrive. Ugovor su potpisali Dražen Divjak, predsjednik Uprave Panturista te generalni direktor Arrive za Hrvatsku i Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa...

Suradnjom Varteksa i tvrtki Arriva Deutsche Bahn grupacije u Hrvatskoj i Sloveniji, otvara se mogućnost plasmana Varteksovih proizvoda i na druga inozemna tržišta u okviru Deutsche Bahna AG, vodećeg svjetskog pružatelja transporta i logistike, što bi dodatno ojačalo izvozni potencijal Varteksa koji svoje proizvode izvozi u više od 20 zemalja svijeta, priopćili su iz Varteksa.

Panturist je posljednje dvije godine članica Arriva Deutsche Bahn grupacije, 70 godina prisutan je na području Republike Hrvatske kao jedan od glavnih prijevoznika, te 40 godina pruža usluge iz područja turizma kroz svoje poslovnice u Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Zagrebu, Splitu, a odnedavno i u Varaždinu. Panturist danas zapošljava 295 djelatnika, a ArrivaSlovenia kroz 6 tvrtki unutar Slovenije zapošljava oko 1000 djelatnika. U svoje aktivnosti i širenja na međunarodna tržišta Panturist uključuje poznate i renomirane hrvatske tvrtke poput Atlantic grupe, Francka, Varteksa i ostalih.

Deutsche Bahn AG je vodeći svjetski pružatelj transporta i logistike, posluje u više od 130 zemalja diljem svijeta i zapošljava više od 300 000 ljudi. Arriva je zadužena za rast i razvoj cjelokupnog regionalnog putničkog prijevoza izvan Njemačke.

Ima gotovo 56 000 zaposlenih uz značajnu prisutnost u 14 zemalja svijeta i više od 2,2 milijarde ostvarenih putovanja tijekom godine. "Plasman proizvoda Varteksa u mrežu Arriva Deutsche Bahn grupacije u Hrvatskoj i Sloveniji, nastavak je Varteksovog kontinuiranog unaprjeđenja i razvoja specijaliziranih programa korporativnog odijevanja i odjeće za posebne namjene", navode iz Varteksa.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram