Zatvori
Poslovni Puls
16/09/2013

"Najradišniji" Crnogorac svaki mjesec zaradi 197.000 eura!

I pored velike ekonomske krize koja je zahvatila cijeli svijet, a osobito male zemlje na našim prostorima, najveće mjesečno primanje u Crnoj Gori u ovoj godini iznosilo je oko 197.000 eura, kazao je za emisiju "Okvir" Televizije Crne Gore direktor crnogorske Porezne uprave Milan Lakićević...

On nije želio iznijeti podatak tko je i iz koje je djelatnosti osoba kojoj je isplaćena ta naknada.

Podgorički mediji su još ranije objavili da najveća isplaćena mjesečna plaća u Crnoj Gori iznosi oko 62.000 tisuće eura.

Lakićević je potvrdio i taj podatak, objašnjavajući da je 62.000 eura najveća neto zarada, dok se iznos od oko 197 tisuća može odnositi i na bonus, nagradu ili neko drugo primanje.

"To je vjerojatnije plaća za odabrane i za one koji ostvaruju značajne rezultate. Međutim, možda to nije najveće osobno primanje u ovoj godini. U pretragama kroz naš informacijski sustav imam podatak da je u jednom mjesecu nekome isplaćeno primanje od oko 197.000 eura, što predstavlja rekordnu veličinu", kazao je Lakićević.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram