Zatvori
Syncro Yards - Porto Montenegro projekt
Foto: Porto Montenegro
PoslovniPuls
02/04/2024

U susjedstvu Dubrovnika niče nova luksuzna stambena četvrt

Porto Montenegro, crnogorska prestižna marine za superjahte i luksuzno nautičko naselje, najavljuje širenje, odnosno gradnju nove stambene četvrti pod nazivom Synchro Yards.

Synchro Yards će se izgraditi na mjestu nekadašnjeg nautičkog lifta i brodogradilišta te će se sastojati od dvije različite rezidencije: Aeris i IVO Residences, od kojih svaka nosi pečat neusporedivog luksuza, dizajniranog od strane međunarodno priznatog arhitektonskog studija 'Woods Bagot'.

Synchro Yards

Sinchro Yards će uključivati klub na plaži s bazenima i lagunama, prostore za raznovrsne evente i žive izvedbe, restorane i vrhunske butikei. U središtu Syncro Yardsa bit će restaurirana zgrada bivšeg brodogradilišta kao počast industrijskoj baštini Porto Montenegra.

Nove nekretnine bit će djelomično izgrađene na temeljima u moru, odnosno na prethodno nasutim površinama uz obalu, koje su većinom nastale tijekom razdoblja Arsenala, ali koje je i sam Porto Montenegro proširivao u međuvremenu.

Synchro Yards

Dovršetak izgradnje planiran je za 2026. godinu.

Matično društvo Porto Montenegra, Adriatic Marinas d.o.o., u potpunom je vlasništvu Investicijskog korporacijskog fonda Dubaia (ICD), glavne investicijske ruke vlade Dubaija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram