Zatvori
Poslovni Puls
20/11/2012

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak: Ne znam koliko ćemo radnih mjesta otvoriti

Zašto inzistirati na mjesecu ili prvoj lopati? LNG i Plomin su pred nama. Ono što Vlada čini sigurno će pomoći ovoj zemlji, rekao je za Dnevnik Nove TV novi ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak o počecima najavljivanih investicija koje bi trebale pokrenuti hrvatsko gospodarstvo...

Na pitanje može li procijeniti koliko bi se radnih mjesta moglo otvoriti pokretanjem investicija, Vrdoljak je rekao kako se ''ne želi razbacivati tisućama radnih mjesta'', ali da vjeruje da će u narednim godinama biti ljudi koji će naći svoju sreću. Kazao je i kako projekt LNG nije doveden u pitanje te da će na njemu sudjelovati nekoliko resora.

"Naravno, Čačić me upoznao sa situacijom nakon Katara i projekt ide dalje", rekao je.

Istaknuo je kako će sigurno pozivati na odgovornost čelnike javnih tvrtki koji ne budu ispunjavali svoje planove, no nije odredio koje im je "prolazno vrijeme'"

Na pitanje hoće li se kandidirati za predsjednika HNS-a, Vrdoljak je kazao kako se trenutačno dobro osjeća kao potpredsjednik stranke te dodao kako misli da "nije vrijeme da se definiraju osobni afiniteti".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram