Zatvori
Jasmin Hadzic
20/06/2012

Škotska promovira svoj turizam uz pomoć Disneyjevog animiranog spektakla "Brave"

Dok Hrvatska tek otkriva neke inovativnije načine promicanja svoje turističke ponude (društvene mreže), Škotska je miljama ispred nas...

Škotska turistička zajednica potrošit će 11 milijuna dolara na promociju svoje turističke ponude uz Disneyjev 3D animirani film "Brave". Radnja filma odvija se u Škotskoj, a tamošnja turistička zajednica prepoznala je dobru priliku za promoviranje škotskih prirodnih ljepota.

Iako detalji ove inovativne marketinške kampanje još uvijek nisu poznati, FiveToday javlja kako će se u bliskoj suradnji s Disneyjem i Pixarom Škotska promovirati putem serije TV i kino reklama te posebnog dijela službene web stranice za škotski turizam.

Škotski premijer Alex Salmond bit će prisutan na premijeri "Bravea" u Kaliforniji, a predsjednik škotske turističke zajednice kazao je kako je film, koji će se prikazivati u više od 72 zemlje, "velika prilika za škotski turizam".

Inovativno, nema što...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram