Zatvori
Jasmin Hadzic
02/05/2012

BIZARNO: Virgin Atlantic na svojim letovima nudi kockice leda u obliku glave Richarda Bransona

Otkačeni britanski tajkun Sir Richard Branson ima novi marketinški trik...

Sir Richard Branson, vlasnik Virgin grupacije kompanija, vjerojatno nikada ne bi postao svjetska ikona da nije bilo provokativnih, a ponekad i suludih (zamalo je poginuo kada je posljednji put balonom pokušao obići cijeli svijet) promotivnih aktivnosti.

Ovaj put nije riječ o po-život opasnoj avanturi na nebu, već o bizarnoj marketinškoj kampanji. Naime, Virgin Atlantic će svojim gostima u prvom razredu u pića ubudće stavljati stavljati led, ali ne običan led - već male ledene skulpture u obliku Bransonove glave. Iz kompanije su poručili kako je za izradu neobičnih kockica leda korištena najmodernija tehnologija kako bi putnici na Virgin Atlanticovim letovima osjećali "kao da putuju sa samim Richardom".

Iskreno, nama ovo uopće ne izgleda simpatično ili poželjno, no sigurni smo da tamo negdje postoji vojska Bransonovih fanova koja će s oduševljenjem dočekati ispijanje omiljenog pića uz par "ledenih" Bransona.

Foto: DailyMail

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram