Zatvori
Poslovni Puls
02/05/2012

Radimir Čačić: Smanjena je nezaposlenost, nažalost ne zaslugom Vlade već zbog turističke sezone

Nakon Slavka Linića i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić je kazao kako u dogledno vrijeme ne bi trebalo biti većih cjenovnih udara, barem kada su u pitanju energenti...

"U idućih nekoliko mjeseci cijene nafte i naftnih derivata i u Hrvatskoj će padati. Iako to objektivno nije zasluga hrvatske Vlade, već rezultat kretanja na svjetskom tržištu, takav će se efekt nedvojbeno odraziti na kalkulacije cijena drugih proizvoda", zjavio je potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

"Nastavi li se takav trend, u energetici i Vladinoj energetskoj politici, tijekom iduće tri do četiri godine neće biti nikakvih promjena. Eto, nakon loših, to je konačno jedna  dobra vijest", poručio je Čačić.

"Brojka od 350.000 nezaposlenih iz prošle se godine prelila ovoj vlasti", rekao je Čačić ističući da se ta brojka u "međuvremenu nešto smanjila, ali ne zaslugom Vlade već zbog sezone".

Upitan za komentar svojih uputa građanima da štede na telefonskim impulsima, kazao je da je normalno da se u vremenima krize i recesije ljudi najprije odriču stvari o kojima im egzistencija izravno ne ovisi. A sigurno je da su telefonski impulsi među prvim takvim navikama, pojasnio je prvi potpredsjeednik vlade.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram