Zatvori
Poslovni Puls
06/12/2013

Engleski mediji oduševljeni modnim biznisom Dejana Lovrena

Za kratko vrijeme provedeno u Premiershipu Dejan Lovren privukao je pozornost nogometne javnosti važnim golovima (Anfield) i asistencijama (Old Trafford), ponekim filmskim proklizavanjem u prazno (Aston Villa, gol Agbonlahora), ali najveći publicitet zasad privlači izletima u svijet mode...

Njegova je modna marka Russell Brown za kratko vrijeme postala omiljena odjeća u svijetu nogometnih celebrityja.

Luka Modrić i Mario Mandžukić prvi su pristali biti manekeni Lovrenove modne marke na koju su ubrzo navukli i klupske suigrače Karima Benzemu i Francka Riberyja. Bayernovu krilnom napadaču sportski kreirana linija navodno se tako svidjela da je naručio cijelu hrpu majica za svoju obitelj.

"Volio bih da sljedeći bude Cristiano Ronaldo, nadam se da ćemo ga uskoro vidjeti u našoj odjeći", rekao je Lovren u razgovoru za Daily Mail čiji novinar ne skriva oduševljenje činjenicom da je jedan nogometaš pobjegao od rutine trening-utakmica-PlayStation.

"Htio sam imati nekakav posao i zabavu kada se vratim kući s treninga, tako je počelo. Suigrači su me nedavno pitali otkud mi ta posebna odjeća. Bili su šokirani kada sam im otkrio o čemu je riječ. Volio bih kada bi svlačionica Southamptona postala butik za našu liniju", kaže Lovren.

Lovren je u biznis krenuo u partnerstvu s vjenčanim kumom Lovrom Krčarom. Osnovali su tvrtku i zaposlili osmero radnika, među kojima i dvoje dizajnera.

"Zaštitni znak naših proizvoda je logo sove, ptice koja zrači snagom i predstavlja perfekcionizam", ističe Lovren.

Izvor: DailyMail/Jutarnji list

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram