Zatvori
Poslovni Puls
12/06/2013

Nogometaš Dejan Lovren pokrenuo novi modni brend "Russell Brown"

Mistična sova, odnosno brand Russell Brown, nastala je još krajem 2012. suradnjom prijatelja i kumova Dejana Lovrena i Lovre Krčara. Dečki su jedva čekali pokrenuti svoju liniju, a u lansiranju su im pomogli Lovrenovi kolege koji nose Russell Brown...

"Htjeli smo da Hrvatska ima urbani i prepoznatljiv modni proizvod. Nismo očekivali da ćemo naići na tako velik interes, prije nego što je kolekcija uopće izašla na tržište", komentirali su mladi poduzetnici. Casual, cool brend koji je ponajprije inspiriran mladim ljudima željnim novih izazova nastao je u kreativnoj radionici talentiranih mladih dizajnera.

"Sovu smo odabrali zbog njezina tajanstvenog, ali opet moćnog izgleda jer želimo da upravo takav dojam ostavlja i naš brend", objasnili su Lovro i Dejan, prenosi Večernji.

"Russell Brown je 100% hrvatski brand: kreiran, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj. Russell Brown namjenjen je za modernu populaciju koji se osjećaju dobro u svojoj koži i žele biti malo drugačiji od ostalih", stoji u službenom opisu na Russell Brown web stranicama.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram