Zatvori
PoslovniPuls
01/03/2022

"Tinder Swindler" ima menadžericu i traži 20.000 dolara za pojavljivanje u klubovima

Glavna zvijezda Netflixovog dokumentarca "Tinder Swindler", u novostečenoj globanoj popularnosti i popularnosti, makar iz potpuno pogrešnih razloga, vidi priliku za slavom.

Simon Leviev, inače osuđivani prevarant, prema pisanju tabloida angažirao je poznatu američku menadžericu Ginu Rodrigez, poznatu po zastupanju brojnih reality zvijezda. Dvojac je navodno već skovao planove koje bi Levieva trebali gurnuti u svijet glamura i zabave.

Dok se to ne dogodi - Leviev ne gubi vrijeme. Tako navodno naplaćuje i do 20.000 dolara za pojavljivanje u noćnim klubovima. Osim novca Leviev od klubova traži i financiranje leta privatnim zrakoplovom, rezervacije sobe u hotelu s 5 zvjezdica, kao i crni SUV, te dva osobna zaštitara. Da li je itko pristao platiti Levievove zahtjeve, trenutno nije poznato.

Leviev, koji je optužen za višemilijunsku prevaru od strane brojnih žena koje je upoznao putem dating platforme Tinder, navodno želi pokrenuti i vlastiti TV show gdje će se žene natjecati za njegovu pozornost, pišu američki tabloidi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram