Zatvori
PoslovniPuls
19/01/2022

Vratio se tip koji je podijelio 900 otkaza u trominutnom Zoom pozivu

Vishal Garg ime je prvog čovjeka američke hipotekarne platforme Better.com. Aji vam njegovo ime možda nije poznato - sigurno ćete se sjetiti njegovog, sad već legendarnog video sastanka prije nešto više od mjesec dana.

Podsjetimo, Garg je tada završio na naslovnicama gotovo svih svjetskih medija nakon što je u grupnom Zoom sastanku koji je trajao 3 minute - otpustio 900 ljudi, optuživši ih za "krađu" i to na način da su efektivno radili samo dva sata dnevno, umjesto očekivanih osam.


Garg se tada našao na udari kritika šire javnosti i medija, nakon čega je privremeno otišao s čela kompanije koju je osnovao, ali sudeći po najnovijim informacijama - sada se ponovno vratio na mjesto izvršnog direktora.

"Kao što znate, izvršni direktor Vishal Garg bio je na pauzi od svojih stalnih dužnosti kako bi razmislio o svom vodstvu, ponovno se povezao s vrijednostima koje Better čine velikom kompanijom i blisko surađivao s trenerom za izvršne direktore. I dalje vjerujemo u Vishala i u promjene koje je on spreman napraviti kako bi pružio vrstu vodstva, fokusa i vizije koja je Betteru potrebna u ovom ključnom trenutku", stoji u internom dopisu kompanije koji je dospio u medije.

Hoće li Garg 2.0 biti nešto manje nemilosrdan prema svojim zaposlenicima u budućnosti - vrijeme će pokazati.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram