Zatvori
PoslovniPuls
05/01/2022

Apple navodno platio do 140 milijuna dolara za Formula 1 film s Brad Pittom

Prema pisanju Deadline-a, Apple je u posljednjoj fazi kupovine prava na još uvijek neimenovani film iza kojeg stoje Brad Pitt u ulozi glavnog glumca i producenta, Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Oblivion, Top Gun: Maverick) kao redatelj uz podršku glasovitog producenta Jerryja Bruckheimera.

Apple će navodno potpisati ček težak oko 130 - 140 milijuna dolara za produkcijske i distribucijske troškove trkaćeg filma.

Priča filma prati umirovljenog vozača trkaćih automobila (spekulira se kako je i Formula 1 vozač Lewis Hamilton uključen u film) koji se vraća iz mirovine kako bi se još jednom okušao u adrenalinu motorsporta i postao mentor mlađem kolegi.

S obzirom da se posljednji izlet u medijske vode, preko Netflixovog dokumentarca "Formula 1: Drive to survive", pokazao izrazito uspješan za najelitnije svjetsko motorsport natjecanje, nikoga ne bi iznenadio potencijalni službeni angažman američke Liberty Medije, vlasnika Formula 1 prava, a sve kako bismo dobili prvi moderni Formula 1 igrani film.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram