Upoznali smo je još 2003. godine nakon što je u javnost “slučajno” prucurila jedna škakljiva privatna video snimka. Paris Hilton danas je jedna od najuspješnijih američkih poduzetnica…

Čini se da je Paris Hilton sama sebi najveći brend i posao.

Praunuka američkog hotelijerskog tajkuna Conrada Hiltona u posljednjih je nekoliko godina u prodaju pustila cijeli niz proizvoda koji su brendirani njezinim imenom.

U nedavnom intervjuu za FHM, Hilton se pohvalila kako je od 2005. godine samo na kolekciji parferma zaradila čak 1,3 milijarde dolara! Dobro pročitajte – 1,3 MILIJARDE dolara. “Trenutačno imam 35 dućana, 17 linija proizvoda i 14 vrsta parfema, a uskoro stiže i moj novi projekt, lanac klubova Paris Hilton Beach Club”, kazala je Hilton.

Možemo reći da su proizvodi koji su dobili pečat odobrenja gospođice Hilton – zbilja raznovrsni.

Tako je Hilton još 2007. godine predstavila vlastitu liniju ekstenzija za kosu, a iste je godine pokrenula je i liniju Paris Hilton brendirane obuće. Promovirala je i posebnu verziju talijanskog pjenušavog vina, i bila glavno lice oglašivačke kampanje za brazilsko pivo Davassa Bem Loura. Prošle godine otvorila je vlastitu trgovinu na Filipinima, nakon što su iste otvorene u Velikoj Britaniji, Južnoj Koreji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prošle godine Hilton je predstavila i vlastitu motociklističku ekipu, a postavljena je i na mjesto jedne od dizajnerica luksuznog Azure Urban Resort hotela na Filipinima.

Iako je Paris pala u zaborav nakon pojave jednako iritantne posvuduše Kim Kardashian (koja također ubire jako lijepu lovu od javnih nastupa), čini se kako je Hilton i dalje br.1 kada je u pitanju prodaja brendiranih proizvoda upitne kvalitete širokim masama.

1,3 milijarde dolara dame i gospodo…

Pročitajte još:

Evo zašto nas novine iz dana u dan bombardiraju žutilom i celebrity pričama koje nikoga ne zanimaju