Zatvori
Poslovni Puls
05/01/2012

Hrvatska čeka ekonomski boom: Lady Gaga preko odvjetnika otvorila mali obrt u Hrvatskoj!

Gotovo nevjerojatna vijest danas kruži hrvatskim tabloidima...

Američka pop senzacija Lady Gaga odlučila je proširiti svoje globalno tržište i pokrenuti posao i u Hrvatskoj, a ta informacija službeno je potvrđena iz odvjetničkog ureda Hraste i partneri. Kako doznaje Index.hr, poduzetnički pothvat najveće svjetske pop zvijezde u našoj će se zemlji odvijati preko treće strane, odnosno tvrtke iz Hrvatske.

Pjevačica i njezin menadžment već su registrirali obrt u našoj zemlji, a njihov brend "Lady Gaga Fame" pod okriljem korporacije Ate My Heart Inc. uskoro će plasirati svoje proizvode na našem tržištu.

Da je tome tako dokazuju i službeni podaci objavljeni u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva. Iz dokumenata je vidljivo kako je Lady Gaga registrirala svoj trademark "Lady Gaga Fame" te su navedena čak 144 proizvoda koja će se naći u distribuciji. Zahtjev za prijavu trademarka podnijelo je odvjetničko društvo Hraste i partneri iz Zagreba posredstvom odvjetničke tvrtke Rennert and Feldman iz Los Angelesa u ime korporacije Ate My Heart Inc. koja je u vlasništvu pjevačice.

Korporacija Ate My Heart Inc. registrirana je u Los Angelesu od 2011. godine, a zastupa brend poznate pjevačice i prodaje kozmetičke proizvode, parfeme i make-up, a najvjerojatnije će distribucija za jugoistočnu Europu upravo biti vršena iz Zagreba. Iako se pjevačica, točnije Ate My Heart Inc. neće baviti direktnom prodajom i otvaranjem poduzeća u Hrvatskoj, biznis će najvjerojatnije preuzeti neka tvrtka iz Zagreba, doznaje Index.

Nakon ove senzacionalne vijesti očekujemo godišnji rast BDP-a od najmanje 10 posto...

Da, šalimo se.

Pročitajte još:

- Lady Gaga i Googleov Eric Schmidt uložili milijun dolara u novi tajni internet startup

Foto:wallpaperfx.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram