Zatvori
Poslovni Puls
28/08/2018

POSAO BUDUĆNOSTI: Blockchain stručnjaci najtraženiji na tržištu!

Blockchain stručnjaci postali su 'tražena roba' na globalnom tržištu. Prema nekim informacijama, potražnja za njima je porasla 6000% u odnosu na prethodnu (2017.) godinu.

Brojke govore i da je potražnja za Blockchain stručnjacima 8x veća od broja stručnjaka na samom tržištu. Više informacija možete vidjeti i na grafici u nastavku, koju je objavio ICO Analytics.

 

BLOCKCHAIN JE KAO INTERNET 90-TIH

COTRUGLI kao vodeća poslovna škola moramo pratiti najnovije trendove. Svima je jasno kako se u posljednje vrijeme sve više spominje Blockchain tehnologija, o kojoj malo ljudi zna. Iza COTRUGLI Business School su već tri velike Blockchain Adria konferencije u Rovinju, Zagrebi i Beogradu.

Među prvima su se, upravo radi velike potražnje za stručnjacima, odlučili uvesti Blockchain E/MBA program, a on će krenuti u veljači 2019. godine. Program je namijenjen za managere, poduzetnike i sve one koji žele naučiti o tehnologiji koja mijenja svijet.

Ovaj program će okupiti TOP profesore iz cijelog svijeta, primjerice, predavač na programu će biti profesor Manuel Alonso Coto, ujedno direktor inovacija, digitalne transformacije i marketinga na IE Business School.

Blockchain je kao internet 90-tih, otvara ogromne mogućnosti. COTRUGLI Business School već 3 godine proučava tu tematiku i prva je škola u svijetu koja podržava neki ICO. Konkretno, radi se o Tolar HashNETu, projektu koji je u presale fazi već skupio soft cap koji iznosi 20.000 etera, a ICO će ići sredinom rujna. U svijetu to do sada nitko nije napravio.

 

ODLIČNA PRILIKA ZA TESTIRANJE PROGRAMA

Manuel Alonso Coto 21. i 22. rujna održat će predavanje na temu ‘The role of Blockchain in digital transformation’ u sklopu događaja Experience E/MBA u COTRUGLI Business School u Zagrebu.

Ovo je izvrsna prilika za sve perspektivne managere koji žele iskusiti vodeći MBA program u regiji jer se kandidatima koji su zainteresirani za International MBA, Executive MBA ili Blockchain MBA program nudi prilika da testiraju program prije nego ga upišu te upoznaju profil budućih kolega. Kao što ste mogli vidjeti, edukacija o Blockchain tehnologiji mogla bi biti i više nego dobra odluka, a COTRUGLI vam omogućuje testiranje programa.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem online prijavnice (klikom ovdje) do 13.9.2018.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram