Zatvori
Poslovni Puls
08/08/2018

Hrvatski ICO Tolar skupio 8.1 milijun dolara, ali to nije kraj!

U rujnu bi trebao završiti ICO, a ovaj domaći startup će, očekuje se, vrijediti 60 milijuna dolara, a zatim će ga izlistati na svjetskim kripto-burzama.

Tolar je do sada je skupio više od 20.000 Ethereuma, što po cijeni te kriptovalute u utorak od 406,72 dolara znači da je od investitora prikupio vrijednost veću od 8,1 milijun dolara. To je bila donja granica koju su si u Tolaru postavili za vlastiti ICO. Da nisu prikupili taj iznos investitorima bi njihov pametni ugovor vratio sva sredstva.

Ne otkrivaju koliko su prešli tu donju granicu, a u Whitepaperu piše da im je cilj 45.000 Ethereuma.

 

Promocija po svijetu

Tolar tim putuje po svijetu, kako bi na najbolji mogući način prezentirali projekt. Do sada su obišli Seul, Kuala Lumpur, Singapur, Bangkok, Hanoi, Bahrain, Ho Chi Min, Tokio... u Tokiju su osvojili i nagradu "Future of Blockchain".

U svijetu je trenutačno velika utrka za brže transakcije. Bitcoin vrti do 7 transakcija u sekundi (TPS), Ethereum 20, VISA do 56 tisuća, a Tolarov zadnji rekord je 150 tisuća TPS-a.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram