Zatvori
Mercedes na Pagu
Poslovni Puls
21/04/2018

Mercedes A – klasa u šibenskoj tvrđavi Barone

Daimler AG odabrao je Hrvatsku, točnije tvrđavu Barone u Šibeniku, kao destinaciju za premijeru modela Mercedesa A-klase.

To nije jedini video za Mercedes snimljen u Hrvatskoj

Na službenom predstavljanju okupilo se preko 400 novinara i stručnjaka iz automobilske industrije. Na događaju su sudjelovali i novinari koji pokrivaju teme turizma i putovanja, što bi trebalo doprinijeti prepoznatljivosti Barone tvrđave i grada Šibenika na svjetskoj razini.

„Počašćeni smo činjenicom da je baš naša Tvrđava odabrana od strane jedne velike internacionalne kompanije poput Daimler Mercedesa kao reprezentativno mjesto predstavljanja rezultata njihova dugotrajnog rada. Drago nam je što su šibenske tvrđave prepoznate ne samo kao turistička atrakcija, već kao i izvrsna lokacija za poslovne događaje poput ovoga, te se nadamo da ih neće manjkati ni u budućnosti“ izjavila je Gorana Barišić – Bačelić, ravnateljica Javne ustanove Tvrđave kulture Šibenik.

Prisutni novinari imali su priliku testirati novi Mercedes A klasu.

Jedna od zanimljivosti jest i ta da je Mercedes na svom službenom YouTube kanalu objavio novu reklamu za AMG GT S, koja je također snimljena u Hrvatskoj, i to na otoku Pagu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram