Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2018

MAGENTA 1 B2B RUN s više od 8.000 sudionika ove godine!

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje zaposlenika hrvatskih kompanija održat će se četvrtu godinu zaredom u četiri najveća hrvatska grada. MAGENTA 1 B2B RUN  starta u Splitu 10. svibnja, nakon čega slijede natjecanja u Rijeci i Osijeku (24. svibnja i 14. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 13. rujna.

Očekuje se da će to aktivno druženje ove godine okupiti više od 8.000 sudionika. MAGENTA 1 B2B RUN namijenjen je zaposlenicima svih poslovnih ustanova prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine svojih pet kilometara istrčalo je 6.500 zaposlenika iz više od 400 kompanija iz privatnog i javnog sektora. Time je potvrđen status događanja koje okuplja najveći broj zaposlenika u Hrvatskoj, a postignuta su još dva rekorda. Riječ je o trkačkom natjecanju koje je potaknulo najveći broj novih sudionika da se odvaže doći na startnu liniju: svaki treći natjecatelj prvi je put nastupio na nekoj utrci. Dodatno, lanjsko nadmetanje u Zagrebu oborilo je hrvatski rekord po broju trkača koji su se okupili na nekoj utrci u jednoj disciplini: startalo ih je više od 4.500.

Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću. U jugoistočnoj Europi čak još i više nego u zapadnoj što ujedno potvrđuje i velik odaziv hrvatskih kompanija na MAGENTA 1 B2B RUN koji je prepoznat kao jedan od alata za unaprjeđenje poslovne kulture koji pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva“, izjavila je Dijana Vetturelli inicijator MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Partner i ovogodišnjeg događanja je Hrvatski Telekom, čija članica Uprave zadužena za ljudske resurse Marija Felkel kaže: „Hrvatski Telekom kontinuirano ulaže u razvoj svojih zaposlenika. Istraživanje koje smo proveli prošle godine pokazuje kako je MAGENTA 1 B2B RUN idealan spoj timskog rada i neformalnog druženja koji je pridonio boljoj korporativnoj kulturi i jačanju međuljudskih odnosa. Upravo je to zajedništvo zaposlenika HT-a  rezultiralo titulom naj-fit kompanije na većini dosadašnjih utrka.”

Ambasador utrke i kapetan HT Running Teama Bojan Mušćet osvrnuo se na dosadašnja izdanja toga popularnog poslovnog događanja: „Prošle godine s nama je trčalo preko šest tisuća ljudi, od toga više od sedam stotina kolega iz HT-a. Drago mi je da HT ima iznimno jak tim koji privlači sve brojnije natjecatelje. U tri godine broj HT-ovih trkača se utrostručio. Ove godine bit će nas još više, što me veseli jer smo uspjeli potaknuti ljude u poslovnoj zajednici da se aktiviraju i krenu sa zdravim navikama. Businessu trebaju tenisice, pa navucimo ih i krenimo!”

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram