Zatvori
Poslovni Puls
28/09/2017

Valamar proglašen vodećim turističkim developerom u Hrvatskoj

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera dobitnik je prestižne nagrade Euromoney Real Estate u kategoriji «predvodnik u razvoju turističke imovine» u Hrvatskoj (leading developer in tourism). To je već druga nagrada koju specijalizirani financijski časopis Euromoney dodjeljuje Valamar Rivieri, nakon što je prije dvije godine proglašena najbolje upravljanom hotelijerskom kompanijom u CEE regiji...

Nagrade Euromoney priznate su u cijelom svijetu kao simbol poslovne izvrsnosti. Dodjeljuju se temeljem istraživanja u kojem sudjeluju savjetnici u prometu nekretnina, developeri, investitori, korisnici nekretnina I bankari iz cijelog svijeta. Istraživanje je ove godine provedeno 13. put, a u njemu su sudjelovala 2.463 profesionalca iz 1.218 tvrtki sa 75 tržišta nekretnina u cijelom svijetu.
Valamar Riviera najveći je ulagač u hrvatski turizam kroz ukupne investicije koje iznose više od 4 milijarde kuna, s ciljem da do 2020. završi trogodišnji investicijski ciklus vrijedan između 1,5 do 2 milijarde kuna.

Valamar je 2017. godine realizirao najveću pojedinačnu investiciju u turizmu čija je ukupna vrijednost 562 milijuna kuna, a radi se o dva novootvorena luksuzna ljetovališta u Rapcu, Family Life Bellevue Resort 4* I Valamar Girandella Resort 4*/5*.

Danas je Valamar Riviera vodeće hrvatsko turističko poduzeće po kapacitetima i broju destinacija, prihodima I operativnoj zaradi, te po broju gostiju i zaposlenika. Valamarovih 30 hotela i ljetovališta te 13 kamping ljetovališta mogu dnevno ugostiti više od 56,000 gostiju u pet destinacija i posluju prema najvišim standardima kvalitete usluge i smještaja. Struka i gosti svakodnevno to prepoznaju što dokazuju brojna priznanja, nagrade i ocjene koje Valamarove objekte smještaju visoko na priznatim svjetskim portalima I organizacijama u industriji putovanja. Od brojnih nagrada svakako valja istaknuti međunarodne poput World Luxury Hotel Awards, Travelife Gold Award, Holiday Check, Leading Campings of Europe te domaće Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, Zlatna dionica, INNOVACAMP, Croatia's Best Campsite i mnoge druge. Predanost kompanije kontinuiranom poboljšanju kvalitete usluga prepoznaju i gosti Valamara, pa tako čak 93% gostiju zaposlenike Valamara ocjenjuje ocjenama „odlični“ i „nevjerojatni", navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram