Zatvori
Poslovni Puls
15/09/2017

Slavonski Brod dobio svoj prvi McDonald's restoran

Novootvoreni McDonald's, inače 29. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Made For You čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode, navodi se u priopćenju...

Bez obzira je li to sočni Big Mac s dva odreska od 100 posto goveđeg mesa ili Cheesburger s kriškom izvrsnog topljenog sira i hrskavim krumpirićima, hrana se počinje pripremati tek nakon zaprimanja narudžbe pa je još svježija i ukusnija kad vam dođe u ruke.

Osim na kiosku, koncept je modernizirao i cjelokupan proces naručivanja, pripreme i preuzimanje proizvoda i na pultu za posluživanje.

„Drago nam je što su i građani Slavonskog Broda postali dio velike McDonald's obitelji. Posljednjih smo nekoliko mjeseci dobivali puno upita vezanih uz otvorenje McDonald'sa u Slavonskom Brodu i to nas sve jako veseli jer smo uvjereni da će naš restoran biti mjesto sretnih okupljanja i uživanja u ukusnim i kvalitetnim proizvodima prilagođenima svačijem ukusu.“, istaknuo je direktor McDonald'sa Hrvatska, Pavel Pavliček.

Na otvorenju McDonald'sa u Slavonskom Brodu prisustvovali su i predstavnici grada, koji su od početka pružili veliku podršku tamošnjem otvorenju restorana. Gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara, pozdravio je nova ulaganja i radna mjesta koja su dio otvorenja tamošnjeg McDonald'sovog restorana te mogućnost stjecanja prvih radnih znanja za studente koje McDonald's, sukladno svojoj globalnoj politici, i redovito stipendira, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram