Zatvori
Poslovni Puls
14/10/2016

Osvježena digitalna izdanja turističkih vodiča VIDI Travel Guides

Hrvatski brend turističkih i destinacijskih vodiča VIDI Travel Guides osvježio je svoje digitalno izdanje s popuno novim web stranicama koje su u potpunosti optimizirane za mobilne uređaje poput smartphona i tableta...

Domaći brend turističkih vodiča (travel & city guide) VIDI Travel Guides lansirao je nove responzivne web stranice koje uz atraktivan dizajn donose pregršt korisnih informacijama o brojnim popularnim hrvatskim turističkim destinacijama poput Dubrovnika, Cavtata, Korčule, Makarske, Splita, Zadra i Zagreba.

VIDI vodiči na jednom mjestu donose sve najbitnije informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi - od baze hotelskog i privatnog smještaja pa do najboljih restorana, pizzerija i drugih lokalnih znamenitosti i atrakcija od značaja za turiste koji u sve većem broju posjećuju Hrvatsku.

Kako se doznaje, svoje mjesto na VIDI turističkoj karti uskoro će dobiti i brojne druge hrvatske turističke destinacije na obali, ali i na kontinentu.

Više o projektu VIDI Travel Guides doznajte na http://vidiworld.com , te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram