Zatvori
Foto: A scene from Warner Bros. Pictures’ “Blade Runner: The Final Cut.” PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION.
Poslovni Puls
08/03/2016

U siječnju rast industrijske proizvodnje od čak 9,3 posto!

Ukupna sezonski i kalendarski prilagođena industrijska proizvodnja u siječnju 2016. u usporedbi s prosincem 2015. bilježi rast za 3,2 posto, objavio je Državni zavod za statistiku...

Na godišnjoj razini, odnosno u usporebi sa siječnjem 2015. industrijska proizvodnja, kalendarski prilagođena, porasla je za 9,3 posto.

Prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti, sezonski i kalendarski prilagođena industrijska proizvodnja u siječnju 2016. u usporedbi s prosincem 2015. u Opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji bilježi rast za 7,2 posto i u Prerađivačkoj industriji za 2,7 posto, dok u Rudarstvu i vađenju bilježi pad za 6,8 posto.

U siječnju 2016. u usporedbi sa siječnjem 2015. industrijska proizvodnja, kalendarski prilagođena, u Prerađivačkoj industriji bilježi rast za 11,1 posto, dok u Rudarstvu i vađenju bilježi pad za 7,8 posto i u Opskrbi električnom energijom, plinom, parom i klimatizaciji za 4,0 posto, objavljeno je.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram