Zatvori
Poslovni Puls
19/10/2015

U petak u Splitu regionalna konferencija o investicijama u zdravstveni turizam

U petak, 23. listopada 2015. u splitskom hotelu Atrium održat će se Health Tourism Investment (HTI) Forum, prestižni regionalni skup koji će okupiti investitore, konzultante i pružatelje usluga kako bi raspravljali o izazovima vezanim uz investicije u zdravstvenom turizmu i ponudili rješenja za razvoj sektora...

Na Forumu će, između ostalih, sudjelovati predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), Sektora za međunarodne poslove Hrvatske gospodarske komore, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera te predstavnici brojnih kompanija koje nude usluge zdravstvenog turizma.

"Prethodna izdanja HTI Konferencije okupila su tisuće sudionika iz preko 40 država, uključujući predstavnike vlada, menadžere međunarodnih korporacija te vodeće ljude organizacija i udruga iz područja zdravstvenog turizma te i ove godine očekujemo velik interes i odaziv. Budući da svjetski trendovi ukazuju na intenzivno ulaganje privatnog i javnog sektora u medicinsku, lječilišnu i wellness industriju, vjerujemo da će ovaj forum potaknuti takvu praksu i u našoj regiji te da će sudionici iskoristiti ovu priliku za unaprjeđenje svog poslovanja i ugovaranje međunarodnih partnerstava.", izjavio je Zdeslav Radovčić, predsjednik Uprave i osnivač HTI konferencije.

HTI Investment Forum ponudit će niz zanimljivih tematskih panel diskusija i prezentacija na teme kao što su trenutne mogućnosti ulaganja na tržištu, uspješni modeli investiranja i partnerstva u regiji te najbolji primjeri ubrzanja povrata investicija vezanih uz ulaganja u zdravstveni turizam. Na panelima će sudjelovati utjecajni investitori iz regije, a forum će moderirati Elizabeta Gojan.

Program uključuje i dodjelu nagrade Hrvatske gospodarske komore u akciji „Turistički cvijet –kvaliteta za Hrvatsku 2015.“ za najbolje toplice/lječilišta godine za koju su ove godine nominirani LifeClass Terme Sveti Martin, SB Thalassotherapia Opatija i Terme Tuhelj.

HTI Investicijski Forum organiziran je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita.

Prisustvovanje u ovom događaju se ne naplaćuje, ali je broj posjetitelja ograničen i zahtjeva registraciju. Za više informacijama o HTI Forumu i prijavi za sudjelovanje posjetite: http://www.hticonference.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram