Zatvori
Poslovni Puls
27/08/2015

Milanović: Moja vlada je pokrenula gospodarstvo, idemo naprijed

Premijer Zoran Milanović u intervjuu u Dnevniku Nove TV komentirao je najave mogućih datuma parlamentarnih izbora te za zašto bi nakon četiri godine birači opet glasali za njegovu koaliciju...

"Pokrenuli smo gospodarstvo, nitko nije iznad zakona, riješili smo problem švicarskog franka", odgovorio je Milanović na pitanje zbog kojih razloga očekuje novi mandat.

"Hrvatska je sada uređenija zemlja nego prije četiri godine, a usudio bih se reći i uređenija nego ikad", kazao je.

Osvrnuo se i na situaciju sa švicarskim frankom.

"Mi smo vlada koja problem nije stvorila, ali ga je riješila i to korak po korak", kazao je Milanović za Novu TV.

Na pitanje je li svjestan kako će ljudi suditi o Vladi zbog nečinjenja i sporosti, Milanović je ponovio kako je njegova vlada pokrenula gospodarstvo.

"Reforma je kada u HŽ-u ili drugim državnim poduzećima smanjite broj zaposlenih što je nešto što smo nerado učinili. Po prvi puta se u svakom sektoru zna koliko tko dodataka i po kojoj osnovi prima. To se zove nadzor nad trošenjem novca što prije nismo imali zbog nemara. Moja vlada je u državu uvela demokratski red", rekao je Milanović.

"Hrvatska ide naprijed jer rastu izvoz i industrijska proizvodnja. Danas je uređenija i perspektivnija nego ikad", naglasio je.

Upitan povlači li njegova vlada pred izbore populističke poteze, odgovorio je kako vlada radi tijekom cijelog mandata.

Svoju suradnju s predsjednicom Grabar Kitarović prokomentirao je riječima kako 'državu vodi Vlada' te da su o nekim stvarima razgovarali izvan očiju javnosti.

Na pitanje za kojeg će Zorana Milanovića birači glasati, onog s početka mandata koji se rijetko pojavljivao u javnosti ili onog s kraja koji je stalno među ljudima i radi selfije, odgovorio je:

"Ja sam selfie snimio samo jednom. Za mene su najbitniji hrvatski građani, pustimo sad dojam. Ne radim selfije, svoj sam posao radio srčano", poručio je.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram