Zatvori
Poslovni Puls
30/03/2015

Ovaj tjedan zeleno svjetlo za 200 mil. eura vrijednu rekonstrukciju ZL Dubrovnik

Vlada će ovog tjedna odobriti potpisivanje 220 milijuna eura vrijednog ugovora s izvođačem radova na rekonstrukciji Zračne luke Dubrovnik...

Najavio je to ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić na poslovnoj konferenciji u Splitu i rekao:

"Odluka o odobrenju da direktor te zračne luke potpiše ugovor sa izvođačem radova bit će idući četvrtak na Vladi RH. To je investicija od 220 milijuna eura", rekao je ministar Hajdaš Dončić, prenosi Dubrovački vjesnik.

Tom je prigodom ministar na upit koji će se projekti financirati iz EU- fondova do 2020.godine odgovorio da su to projekti u željeznici, mediteranskom koridoru koji kreće od Rijeke do mjesta Gotovo na mađarskoj granici te projekti u cestovnoj infrastrukturi kao što su most Pelješac, most Čiovo, zaobilaznica Split i kompletna rekonstrukcija i dogradnja Zračne luke Dubrovnik.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram