Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2015

Od lipnja uspostavlja se zračna linija Toronto - Zagreb

Hrvatska bi u lipnju trebala dobiti prvu direktnu zračnu transatlansku liniju Toronto – Zagreb...

O tome su izvijestili iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) dodajući da je prvi let na liniji Toronto - Zagreb najavljen za 22. lipnja te da će to biti sezonska direktna linija na tjednoj bazi, pri čemu bi prvi let iz Zagreba u Toronto bio dva dana kasnije ili 24. lipnja.

O potrebi transatlanskog zračnog direktnog povezivanja Hrvatske sa zračnim lukama u Kanadi i SAD-u govori se već dugo godina, ali uvijek je bilo prepreka i nedovoljno zanimanja za njihovo uspostavljanje, što se sada očito promijenilo te se očekuje i puno od toga.

U pokretanje i provedbu projekta uvođenja te direktne zračne linije osim SkyGreece Airlinesa i MZLZ-a uključeni su i HTZ te Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) i Hrvatsko-kanadska poslovna mreža (CCBN) koji su prepoznali brojne benefite te će nastaviti provoditi zajedničke promotivne aktivnosti, prenosi HRT.hr.

Komentirajući takve najave odličnim vijestima s kanadskog tržišta, ministar turizma Darko Lorencin istaknuo je da bi to moglo biti posebno dobro za pred i posezonu jer su avionske linije ključne za razvoj turizma s dalekih tržišta.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram