Zatvori
Poslovni Puls
02/10/2014

British Airways uspostavlja zračnu liniju između Splita i Londona

British Airways najavljuje novi let na izravnoj liniji London (Heathrow) – Split (Resnik) i time proširuje svoju ponudu na hrvatskom tržištu...

Od 1. svibnja 2015. godine, hrvatski će putnici koji lete iz Splita, imati priliku iz prve ruke iskusiti kvalitetu usluge na letovima British Airwaysa.

British Airways već je počeo s prodajom karata za ovu liniju, a cijene iz Splita za London u jednom smjeru će se kretati od HRK 500 naviše.

Novi let između Londona i Splita bit će dostupan dva puta tjedno tijekom ljetnog reda letenja, srijedom i nedjeljom, te će omogućiti poslovnim, ali i ostalim putnicima iz obje države da s lakoćom planiraju svoja poslovna putovanja te odmor.

Zahvaljujući British Airwaysu, splitski će putnici imati pristup globalnoj putničkoj mreži tako da s čvorišta u Londonu mogu letjeti na 500 različitih svjetskih destinacija. Dakle, Split će biti direktno povezan s Londonom i svijetom, a putnici će moći uživati u mogućnosti izbora sjedala, besplatnog obroka i pića za vrijeme leta, jednog komada prtljage do 23 kg besplatno i pozamašne ručne prtljage.

S novim letovima na relaciji London-Split, British Airways je proširio svoju ponudu u Hrvatskoj i sada leti na tri destinacije, uključujući Zagreb i Dubrovnik. Sa 17 tjednih letova na sve tri lokacije tijekom vrhunca sezone, ovaj je prijevoznik postao važan čimbenik napretka hrvatskog turizma.

"Oduševljen sam što će usluge British Airwaysa biti dostupne na relaciji između naše glavne zračne luke Heathrow u Londonu i zračne luke Resnik u Splitu od svibnja 2015. Na ovaj će način Split direktno biti povezan s Londonom i svijetom, dok će s druge strane, britanski putnici imati mogućnost otkriti prekrasan Split i njegovu okolicu za vrijeme ljetne sezone", kazao je Emil Delibashev, komercijalni direktor British Ariwaysa za Balkan i Mađarsku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram