Zatvori
Poslovni Puls
22/04/2014

Kina ima 358 milijardera

Kina ima 358 milijardera i nalazi se na drugom mjestu iza Sjedinjenih Država, objavio je časopis Hurun Report u Globalnom Popisu najbogatijih osoba 2014. godine...

Broj Kineza koji posjeduju vrijednost imovine veću od milijardu američkih dolara na ovogodišnjem popisu je narastao za 41.

Li Ka-shing, poslovni magnat iz Hong Konga, popeo se na prvo mjesto najbogatije osobe Azije i Kine s 200 milijardi yuana (33,3 milijardi američkih dolara). Wang Jianlin kao predsjedavajući Dalian Wanda Group, Lui Che-wooa, K. Wah Group i vlasnik Galaxy Entertainmenta, zauzima drugo i treće mjesto.

"Kineski se poduzetnici naglo podižu na Hurunovom popisu.", rekao je Rupert Hoogewerf, predsjednik i glavni istraživač u Hurun Reportu.

Bill Gates se nalazi na prvom mjestu Globalnog Popisa najbogatijih osoba 2014. godine s bogatstvom u iznosu od 410 milijardi yuana, piše CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram