Zatvori
Poslovni Puls
11/04/2014

Zrakoplov Air Serbije nosit će ime "Vlade Divac"

Srbijanska nacionalna zračna kompanija Air Serbia svom će drugom Airbusu u floti dati ime proslavljenog košarkaškog asa Vlade Divca, potvrdila je uprava Air Serbie...

U okviru programa "Žive legende" Air Serbie, u kojem je listopada prošle godine AirBus A319 dobio ime po najboljem srbijanskom tenisaču Novaku Đokoviću, novi zrakoplov AirBus A320 imat će danas na liniji Beograd-London promotivni let s imenom Vlade Divca, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i zvijezde NBA timova LA Lakers i Sacramento Kings, danas predsjednika Olimpijskog komiteta Srbije i predsjednika istoimene fondacije koja se bavi humanitarnim radom.

Programom "Žive legende" Air Srbia odaje priznanje proslavljenim Srbima čija se dostignuća prepoznaju i cijene diljem svijeta.

"Ponosan sam što će moje ime biti povezano s Air Sebiom, koja daje veliki doprinos našoj zemlji i cijeloj regiji", rekao je Divac, koji se nada da će priznanje koje mu je ukazano pomoći da se privuče još veća pažnja javnosti na potrebe djece u Srbiji.

Ravnatelj Air Serbie Dane Kondić Divca je predstavio kao "ličnost koja se afirmirala u svijetu sporta, ne samo u Srbiji već u cijelom svijetu".

"Njegova izuzetna sportska karijera kao i njegov humanitarni rad savršeno se podudaraju s vizijom Air Srbije kao budućeg regionalnog lidera u svijetu zrakoplovstva", rekao je Kondić.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram