Zatvori
Poslovni Puls
13/03/2014

U zadnji trenutak ruski investitori predali pismo interesa za Kupare

Za obnovu Kupara zanimanje je pokazalo šest investitora koji su slijedom javnog poziva u pravovaljanom roku dostavili i pisma kojima potvrđuju to zanimanje, izvijestili su danas iz Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI), dok je ministar turizma Darko Lorencin sva pristigla neobvezujuća pisma interesa ocijenio ozbiljnim i zadovoljavajućim...

DUUDI je time dopunio svoje jučerašnje priopćenje u kojem su naveli da je pet investitora poslalo pisma interesa za Kupare. Povjerenstvo za ocjenu tih prijava na današnjoj je telefonskoj sjednici, naime, razmotrilo još jednu pristiglu prijavu, pa ih je sada ukupno šest.

Ta nova prijava je od Avenue Grupe odnosno grupacije tvrtki Avenue iz Moskve, a osim njih ruski kapital navodno stoji i iza prijave investitora okupljenih u tvrtki Titan nekretnine, za koju se znalo i jučer da je poslala prijavu.

Uz ove zainteresirani investitora su, kako je također bilo objavljeno sinoć, Karisma Hotels Adriatic (KHA ili konzorcij Agrokora, svjetskog touroperatora TUI i meksičkog lanca Karisma International), Valamar poslovni razvoj (iz grupacije Valamar), turska Rixos grupa (koja već ima hotel u Dubrovniku) te Braniteljska zadruga Mir iz Mlina kod Dubrovnika, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram