Zatvori
Poslovni Puls
15/01/2014

Glumac Gerard Depardieu osnovao privatnu aviokompaniju

Francuski glumac Gerard Depardieu osnovao je privatnu aviokompaniju koja ima samo jedan zrakoplov business klase, koji je u njegovom vlasništvu, objavili su belgijski mediji...

Glumac je aviokompaniju nazvao Cyran R u čast francuskog pjesnika Cyrana de Bergeraca, koga je glumio u istoimenom filmu.

Depardieu namjerava iznajmljivati zrakoplov kada ga ne koristi za svoje potrebe. Zrakoplov će biti smješten u zračnoj luci francuskog grada Lillea, u neposrednoj blizini belgijske općine Estampiu, gdje Depardieu ima kuću. Glumac je upravo tamo i registrirao svoju aviokompaniju.

Poslovni planovi glumca, koji je u Belgiji otvorio i agenciju za promet nekretnina, u skorije vreme obuhvaćaju i otvaranje restorana u belgijskom gradu Turne.

On također već upravlja restoranima u Parizu, kao i vinarijama u Francuskoj i Belgiji.

Nedavno je glumac rekao da je njegov skori odlazak sa scene jedna od mogućnosti. U intervjuu jednom francuskom listu priznao je da je karijera glumca za njega postala teret i da sada više vremena želi posvetiti putovanjima i upoznavanju drugih kultura.

Govoreći o svojim planovima za budućnost, Depardieu je rekao da "već odavno nije primoran zarađivati za život".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram