Zatvori
Poslovni Puls
27/09/2013

Ipak ništa od prodaje splitskog Hajduka

Splitski nogometni klub "Hajduk" za sada neće ići na prodaju, rekao je gradonačelnik Ivo Baldasar na redovnom briefingu s novinarima u zgradi gradske uprave napomenuvši kako klub treba odvojiti od stadiona...

"Iako mislim da je prodaja najbolja opcija za Hajduk uvažio sam argumente udruge Naš Hajduk koja traži još vremena za postojeći model upravljanja. Prioritet kod kupnje gradskih dionica Hajduka trebali bi imati i dioničari", rekao je Baldasar.

Prema njegovim riječima taj će klub po ugovoru platiti dug od 30 milijuna kuna, te rekao da će pomoći kako bi se ubrzale uplate od prodaje Anasa Sharbinija i Ante Vukušića. Glede kredita kojeg je Hajduk uzeo u Privrednoj banci Zagreb, kazao je da za koji dan stiže na naplatu prvih 15 milijuna kuna, a drugi dio već za mjesec dana.

"Sasvim je sigurno kako će grad Split morati platiti te dugove, te na taj način proračun opteretiti za dodatnih četiri posto", zaključio je Baldasar, prenosi HRT.

TEME: / / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram