Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2013

Red Bull najpoželjniji poslodavac u Austriji

Red Bull je najomiljeniji privatni poslodavac među studentima u Austriji, pokazuje istraživanje Career Services Austria, prenosi capital.ba...

Ispod Red Bulla nalaze se dnevnik Der Standard, kao i Siemens Austria. Studenti očekuju da u prosjeku dobiju bruto primanja u visini od 2.372 eura, a najviša očekivanja imaju studenti inženjerskih znanosti. Za više od dvije trećine studenata podjednako je prihvatljivo zaposlenje u privatnom i javnom sektoru, a svega osam posto se želi odmah poslije studija osamostaliti.

Svoje šanse na tržištu rada studenti gledaju s optimizmom, i čak 59 posto procjenjuje da ima šansu da u roku od tri mjeseca od završetka fakulteta nađe odgovarajući posao.

Pri tome, čak 70 posto njih je izuzetno fleksibilno, tako da je spremno da zbog radnog mjesta promijeni mjesto stanovanja. Također, 18 posto je kazalo da bi se radije zaposlilo u inozemstvu, pri čemu je na prvom mjestu Njemačka, prenosi capital.ba.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram