Zatvori
Poslovni Puls
22/08/2013

Dubrovačka zračna luka počela nuditi svoje usluge besplatno!

Kako bi povećala putnički promet i poboljšala povezanost Dubrovnika tijekom cijele godine, Zračna luka Dubrovnik donijela je odluku da ponudi besplatno slijetanje i polijetanje zrakoplovima tijekom zimskog reda letenja za sve međunarodne letove...

Ova odluka, kako je priopćeno iz Zračne luke Dubrovnik, primijenjivat će se od 27. listopada ove godine, a sve kako bi se motivirale zrakoplovne tvrtke da prema Dubrovniku lete i zimi.

Croatia Airlines nedavno je donio odluku kojom se od ove zime ukida zimska linija Dubrovnik-Frankfurt jer, kako su objasnili iz uprave Croatia Airlinesa na prošlotjednom sastanku u Dubrovniku, kompaniji je donosila velike troškove. Dogovoreno je da će umjesto letova za Frankfurt tijekom zime Croatia Airlines uspostaviti bolji red letenja za Zagreb, veći broj polazaka te kraća presjedanja za sve putnike koji u Dubrovnik lete preko zagrebačke Zračne luke.

Tom prigodom dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić upozorio je čelnike Croatia Arilinesa na previsoke cijene karata na liniji Dubrovnik-Zagreb te izrazio spremnost da grad Dubrovnik zakupi 40 tisuća karata po najjeftinijim cijenama koje bi se prodavale građanima Dubrovnika, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram