Zatvori
Poslovni Puls
21/11/2012

Agrokorov Ledo dobio priznanje za najinovativniji sladoled na svijetu

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda International Ice Cream Consortium Ledu je dodijelilo nagradu za najinovativniji sladoled na svijetu, za sladoled "Vruća ljubav"...

Nagrada je uručena direktoru marketinga Leda Davorinu Šimuniću koji je istaknuo kako je novi Ledov sladoled "Vruća ljubav" poseban spoj sladoleda od vanilije i vrućeg preljeva od čokolade i višnje, te da tim proizvodom žele produžiti konzumaciju sladoleda i u zimskim mjesecima.

Sladoled "Vruća ljubav" sadrži četiri čašice sladoleda od vanilije te dvije čašice s preljevom od čokolade i višnje. Sladoled je inovativan upravo zbog kombinacije hladnog okusa vanilije i vrućeg okusa preljeva čokolade ili višnje, koje je potrebno prethodno zagrijati u mikrovalnoj pećnici.

International Ice Cream Consortium (IICC) djeluje 23 godine i okuplja međunarodne proizvođače sladoleda diljem svijeta, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram