Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2012

Vladimir Ferdelji kandidat HSLS-a i HSS-a za mjesto zagrebačkog gradonačelnika!

Poznati hrvatski gospodarski stručnjak Vladimir Ferdelji bit će zajednički kandidat HSS-a i HSLS-a za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima u Zagrebu koji će se održati sljedeće godine...

"Vladimir Ferdelji ima ugled, ima znanje i ima ime koje nešto znači u našem gospodarstvu koje propada. A to je ono što Zagrebu treba, razvoj gospodarstva", smatraju u koaliciji HSS-HSLS i pozivaju na službeno predstavljanje njihovog kandidata za gradonačelnika Zagreba koje je najavljeno za 23. rujna.

- Vladimir Ferdelji: Ova Vlada sve radi pogrešno, bit ćemo sve siromašniji!

Ferdelji će u utrku za mjesto zagrebačkog gradonačelnika krenuti kao nezavisni kandidat. Kandidati za zamjenike bit će mu Vjekoslav Jeleč (HSLS) i Nenad Matić (HSS).

Ferdelji, iskusni menadžer i poslovnjak, došao je pod povećalo javnosti nakon što je zbog jednog intervjua u kojem je kritizirao Vladu koja ga je imenovala za pomoćnika ministra prometa - naprasno otpušten i to kao "treći ešalon".

Od tada Ferdelji je iznimno aktivan u javnosti i često proziva Milanovićevu Vladu zbog nekompetentnosti i krivih poteza.

Prošle godine je tvrdio da ga politika ne zanima, kasnije je završio u Ministarstvu prometa, a sada se kandidira za gradonačelnika.

Što je sljedeće...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram