Zatvori
Poslovni Puls
18/09/2012

Đuro Đaković i službeno objavio ponudu za preuzimanje Ingre - ista osuđena na neuspjeh?

Nakon što je krajem prošlog tjedna Hanfa Đuri Đakoviću odobrila objavljivanje ponude za preuzimanje Ingre, Đuro Đaković je danas objavio i samu ponudu...

Đuro Đaković nudi 6 kn po dionici Ingre, ali uz nedostižan odaziv od čak 95 posto.

Kao što je već najavljeno, Đuro Đaković po dionici Ingre nudi 6 kuna, a svoju ponudu uvjetuje dosizanjem praga uspješnosti od najmanje 95 posto dionica s ciljnog društva s pravom glasa. Rok trajanja ponude za preuzimanje je 28 dana od objave ponude u Narodnim novinama odnosno odnostalim dnevnim novinama u kojima je ova objava pobjavljena.

Ponuditelj smatra da će ponuda pozitivno utjecati na buduće poslovanje Ingre i na njeno financijsko restrukturiranje u kojem ĐĐ ima namjeru sudjelovati na aktivan način. Očekivani pozitivni utjecaj na buduće poslovanje odgleda se u mogućnosti Ingre da koristi uhodane komercijalne kanale ĐĐ-a na inozemnm tržištima što će povećati konkurentost Ingre na tim tržištima.

ĐĐ na kraju tvrdi kako provedba preuzimanje kao ni provedba strateških planova ĐĐ neće ni na koji način egativno utjecati na zaposlenike Ingre.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram