Zatvori
Poslovni Puls
06/09/2012

Luksuzni njujorški restorani počeli skuplje naplaćivati obroke u večernjim satima

Neki luksuzni restorani, koji ionako muku muče s velikim operativnim troškovima, odlučili su početi skuplje naplaćivati večere u "ekskluzivnim" terminima...

Nekolicina luksuznih restorana na Manhattanu uvela je posebne cijene za rezervacije stolova u popularnim, večernjim satima. New York Times spominje nekoliko restorana koji će Vam servirati večeru u subotu u 8 sati navečer, ali samo ako ste spremni platiti nešto veću cijenu nego u slučaju malo ranije večere, u 5 ili 6 sati popodne.

"Šminkerski" Le Cirque u New Yorku koristi mobilnu aplikaciju putem koje gostima nudi popuste na jela ako rezerviraju stol u nešto "nepopularnijim vremenskim terminima".

Nedavno istraživanje koje je provelo Cornell sveučilište pokazalo je kako su Amerikanci spremni na nešto paprenije cijene ako to znači slobodan stol u popularnim restoranima gdje je prava rijetkost doći do rezervacije u subotu ili nedjelju navečer.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram