Zatvori
Poslovni Puls
18/05/2012

Slučajno imate 400 milijuna eura? Možete kupiti svu imovinu Željka Keruma!

Željko Kerum prodaje sve! Na popisu nekretnina i projekata koji su se našli na tržištu čak je i prodajni centar Joker, za koji je tvrdio da nije na tržištu...

"Prvo ću prodati nekretnine koje još nisu u funkciji. Što se tiče brenda trgovine Kerum, on će ostati i nastaviti djelatnost, ali je upitno tko će biti vlasnik. Najbitnije je da trgovine Kerum nastavljaju s radom, a bit će preuzete i sve obveze", kazao je Željko Kerum u razgovoru za Večernji list. Imovina koju stavlja na tržište vrijedna je oko 400 milijuna eura.

Gradonačelnik Splita međutim tvrdi da ne propada, nego da je razlog za rasprodaju "konstantno maltretiranje pojedinih medija iz grupacije EPH koji plasiraju neistine i pišu laži".

Na popisu za prodaju su hotel Marjan, šoping-centar Joker, projekti u Lori, Periska, Koteks, Kila na Bačvicama, Keri na Dujmovači, hotel Central, hotel Žnjan, poslovni prostor na rivi, restoran Aria, stambena zgrada na Trsteniku, zatim zgrada Plive u Kaštelima, objekti u Kaštelima, Rogoznici, hotel i stara škola u Podstrani, apartmani na Čiovu, poslovne zgrade u Malom Lošinju, Boriku, Poreču, prostori u Stobreču, Dubrovniku, Stonu i Buzetu, kamp i zemljište u Supetru, dva zemljišta i zgrada u Milni, farma i zemljište u Drnišu, kino Central, vila Tuškanac i restoran Šumski dvor u Zagrebu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram