Zatvori
Poslovni Puls
01/02/2014

Željko Kerum ponovno otvara trgovine i najavljuje povratak u biznis

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum na velika vrata vraća se u trgovačke i poduzetničke vode jer su vjerovnici njegove tvrtke “Kerum” u petak dvotrećinskom većinom prihvatili predstečajnu nagodbu koja mu omogućava nastavak poslovanja, piše Slobodna Dalmacija...

"Vjerovnici su se suglasili s našim planom oporavka i vraćanja dugova koje imamo i sada idemo u posao. Naš račun je odblokiran i na njemu već imamo znatna sredstva", kaže Kerum, te ističe kako je prije recesije imovina tvrtke u nekretninama iznosila oko 400 milijuna eura.

"Sada je to upola manje, ali još uvijek dovoljno da pokrijemo sva dugovanja, isplatimo ljude i tvrtke kojima dugujemo i da nam još ostane novca za poslovanje. Ako prodam hotel Marjan i Prodajni centar Joker, namirit ću sve vjerovnike i još će mi ostati novca", tvrdi Kerum.

Kako najavljuje, idućeg tjedna će započeti uređenje tri-četiri prostora u kojima će se otvoriti samoposluge.

"Očekujem da će za 30 do 40 dana ponovno biti otvoreni dućani i da ćemo se konkurentni vratiti na tržište. Nikada nikome nisam ostao dužan ni kunu, pa neću ni sada. Trebali su se ljudi samo malo strpjeti, pa ovim putem želim zahvaliti vjerovnicima što imaju povjerenja u naš rad i naše namjere", zaključuje Kerum.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram