Zatvori
Jasmin Hadzic
08/05/2012

Glavna zvijezda predsjedničkog sučeljavanja u Meksiku...Playboyjeva zečica!

Mislili ste da ne postoji ništa ljigavije i prizemnije od naše političke scene? Pogledajte što se dogodilo u Meksiku...

Meksičko izborno vijeće ispričalo se zbog angažiranja bivšeg modela i Playboyjeve zečice Julije Orayen na posljednjem televizijskom predsjedničkom sučeljavanju koje je emitirano u nedjelju navečer na jednoj nacionalnoj televizijskoj postaji.

Angažiranje Orayen i njezina odjeća koja je više otkrivala nego skrivala (mala pomoć: duboki dekolte) - izazvali su bijes dijela meksičke javnosti koja je posljednje sučeljavanje predsjedničkih kandidata proglasila "vulgarnim" i "neozbiljnim". S druge strane, meksičke novine Excelsior proglasile su Orayen pobjednicom nedjeljne političke debate koja se vodila oko rata protiv droge.

Producent nedjeljnog sučeljavanja objasnio je kako je atraktivna Orayen (koja se pojavila gola u Playboyju i drugim publikacijama) angažirana...zbog svoje visine.

Gledajući video nekako sumnjamo da je visina bila glavni kriterij zašto je Orayen dobila posao pomoćnice voditelja u sučeljavanju...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram