Zatvori
Jasmin Hadzic
05/06/2012

Suosnivači Groupona žele Vam omogućiti da iznajmite premium lokaciju za svoj event

POVEZANE OBJAVE:

Suosnivači (gospodari) Groupona uložili su u zanimljivi američki startup...

Eventup je još jedan startup povezan s idejom organizacije događaja tj. evenata, ali ovaj put nije riječ o prodaji ulaznica ili o slanju pozivnica, već o samom iznajmljivanju (privatnih) premium lokacija za konferencije, vjenčanja, koncerte...

Ukratko, Eventup omogućuje vlasnicima zanimljivih/neobičnih nekretnina, dvorana, poslovnih prostora i vila da svoj prostor ponude organizatorima događaja, konferencija, koncerata i evenata.

Tako primjerice možete organizirati vjenčanje u kući Erica Claptona ili proslaviti rođendan s prijateljima u fantastičnom vinogradu u Kaliforniji.

Nama zvuči kao iznimno zanimljiva ideja, a slično razmišljaju i suosnivači Groupona Eric Lefkofsky i Brad Keywell koji su ovih dana predvodili seed rundu ulaganja u Eventup tešku 1,8 milijuna dolara.

Eventup je novi startup, osnovan tek početkom ove godine, a poslovni model se svodi na proviziju od 10 posto prilikom rezervacije dostupnih prostora. Servis je za sada dostupan u nekoliko američkih gradova, no s novim kapitalom može se očekivati daljnje širenje.

- LOVA SVUDA OKO NAS: Suosnivači Groupona pronašli novu zlatnu koku – Pawngo!

- Vlasnici Groupona uložili nekoliko milijuna dolara u grupni shopping za noćne izlaske

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram