Zatvori
Foto: NASA
PoslovniPuls
31/07/2023

NASA pokreće vlastiti streaming servis

Američka svemirska agencija (NASA) najavila je pokretanje vlastite video streaming platforme NASA+ koja će biti u potpunosti besplatna za pristup, a uključivat će emitiranje lansiranja iz NASA-inih centara, ali i dokumentarne emisije te originalni sadržaj koji će NASA sama producirati.

Novi streaming servis dio je NASA-inog "upgrade-a" svih svojih digitalnih platformi.

"Naša nova streaming platforma omogućit će pristup našem sadržaju na zahtjev", izjavio je Marc Etkind, zamjenik administratora iz NASA-inog ureda za komunikacije.

NASA+ će biti dostupna kasnije ove godine i to putem NASA-ine iOS te Android mobilne aplikacije, kao i putem drugih medijskih platformi poput Roku-a, Apple TV-a i Fire TV-a.

"Od istraživanja egzoplaneta do boljeg razumijevanja klime i utjecaja Sunca na naš planet, naše nove web stranice, kao i nadolazeći NASA+ servis, predstavljaju naše programe otkrića na interdisciplinaran i napredan način, čime konačno gradimo jače veze s našim posjetiteljima i gledateljima", izjavio je Nicky Fox iz NASA-inog Direktorata za znanstvene misije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram