Zatvori
Infobip / Microsoft
Foto: Infobip
PoslovniPuls
16/05/2023

Infobip produbio partnerstvo s Microsoftom

Infobip je unaprijedio svoju suradnju s Microsoftovom i to na rješenju Dynamics 365 Marketingom kako bi pomogao tvrtkama da upoznaju klijente na svojim preferiranim kanalima i povećaju povrat ulaganja iz marketinških kampanja. Microsoft je integrirao Infobipove SMS kanale u svoju marketinšku platformu, omogućujući korisnicima Dynamics 365 slanje i primanje tekstualnih poruka za marketing u stvarnom vremenu.

Kupci sve više žele komunicirati s tvrtkama i robnim markama na kanalima koje svakodnevno koriste. Dakle, brendovi moraju isporučivati marketinške promocije i kampanje u stvarnom vremenu putem popularnih kanala poput SMS-a. Infobipova izvorna SMS integracija s Dynamicsom 365 sada omogućuje marketinškim timovima u poduzećima izradu marketinških kampanja u stvarnom vremenu koristeći tekstualne poruke za dosezanje i angažiranje kupaca. S globalnim dosegom i lokalnom prisutnošću, Infobip je jedina globalna komunikacijska platforma u oblaku koju će multinacionalne tvrtke ikada trebati da dopru do klijenata širom svijeta.

Uz ovu integraciju, tvrtke mogu odgovoriti na radnje kupaca u stvarnom vremenu, slati hiperpersonalizirane poruke i povezati se s korisnicima na kanalima koje najčešće koriste. Navedena kao prva među svojim konkurentima na platformi Dynamics 365, Infobipova SMS integracija sada je dostupna širom svijeta putem marketinškog modula u stvarnom vremenu u Dynamics 365 Marketingu.

“Bilo da se radi o prodaji, podršci ili marketingu, korisnici sve više žele angažirati tvrtku ili robnu marku preko svojih preferiranih kanala. Za mnoge to znači slanje i primanje personaliziranih tekstualnih poruka. Zato smo našu suradnju s Microsoftom unaprijedili našom izvornom SMS integracijom. Čineći to, pomažemo tvrtkama da upoznaju svoje kupce tamo gdje jesu i da iskoriste bolju lojalnost kupaca i veću prodaju. Ova integracija pokazuje kako smo jedna komunikacijska platforma za svaku platformu”, rekao je Veselin Vuković, potpredsjednik strateških partnerstava u Infobipu.

“Infobip dodaje vrijednost Microsoft 365 Dynamics Marketingu svojim višekanalnim komunikacijskim rješenjima. Sada, kroz našu integraciju SMS-a s Infobipom, tvrtke i robne marke koje koriste našu platformu mogu izgraditi i isporučiti korisnička iskustva u stvarnom vremenu, uključujući marketinške kampanje putem SMS-a, pomažući u susretu s klijentima tamo gdje će se najvjerojatnije angažirati,” izjavio je Jim Nakashima, voditelj proizvoda menadžmenta u Microsoft Dynamics 365 Marketingu.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram