Zatvori
Tamara Perko HUB
Foto: Unsplash
PoslovniPuls
20/10/2022

KARIJERE: Tamara Perko je nova direktorica HUB-a

Na redovnoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatske udruge banaka (HUB) za novu direktoricu udruženja izabrana je Tamara Perko, jedna od vodećih stručnjakinja za bankarstvo i financije u Hrvatskoj.

Perko dolazi u HUB s pozicije predsjednice Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR). Kao predsjednica Uprave HBOR-a bila je zadužena, među ostalim, za nadzor kreditnog poslovanja i upravljanje sredstvima, uključujući i aktivnosti vezane uz EU fondove, međunarodne poslove i osiguranje izvoza, kao i za izradu i provedbu prve Strategije poslovanja HBOR-a za razdoblje 2020. – 2024. Tamara Perko ima više od 20 godina iskustva u bankarstvu, od čega više od 15 godina na vodećim pozicijama, a sudjelovala je i upravljala nekim od najvećih i najsloženijih bankarskih transakcija u Hrvatskoj. Prije nego što se 2017. pridružila HBOR-u, Perko je radila na nekoliko rukovodećih pozicija u Zagrebačkoj banci d.d. – UniCredit.

Pogledajte i druga nedavna imenovanja:

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram